Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Прокуратура – це наглядовий орган. Прокурор сьогодні вручає і підписує підозру. Слухайте, ми можемо затримувати дуже багато людей, ми можемо дуже багато говорити про корупцію, але прокуратура – це той орган, який робить основну роботу, який підписує», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тим не менш, стверджує експерт, у Києві сьогодні прокуратура нічого не робить, ми і далі бачимо, як крадуть мільярди гривень і нічого не відбувається, на жаль. Натомість, підкреслює він, прокуратура і суд – це два органи, які повинні робити сумісну роботу, щоб обвинувачений був за ґратами, але сьогодні цього немає.

«Поліція, СБУ, ДБР, БЕБ можуть дуже багато робити розслідувань, але вони не будуть давати результати, якщо не будуть працювати два органи – це прокуратура і суд», - стверджує Георгій Біркадзе.

На думку експерта, сьогодні не можна приховувати це беззаконня, яке досі у часи війни відбувається у нашій країні, адже люди питають, чому так відбувається, чому це можливо, чому всі незаконно наживаються. Зокрема, він нагадує одну з останніх новин - у воєнкома на Дніпропетровщині були обшук і з’ясували, що він якимось чином купив за 300 тисяч у США нерухомість.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи будуть у Грузії повстання через прибуття росіян у Батумі.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина прокоментував зміну герба «Батьківщини-матері».