Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Як він проявляється, які симптоми глухого кута у війні? Я хочу взяти як приклад ситуацію з затягуванням війни, коли один і той самий факт має дві протилежні інтерпретації. Одна частина медіа пише, що затягування війни вигідне путіну, а інша частина говорить про те, що путіну це дуже невигідно», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, думки щодо планів путіна дуже відрізняються: хтось заявляє, що путін хоче воювати до кінця, а хтось каже, що путін намагається досягнути перемир’я. Як зазначив Анатолій Якименко, симптоми глухого кута у війні починаються саме з двоїстих висловлювань і певної невизначеності.

«Це починається саме з двоїстих характеристик, які протирічать одне одному, тобто вони не поєднуються між собою. І ми не можемо зрозуміти, чи потрібне росії перемир’я, чи потрібне їй затягування війни», - повідомив Анатолій Якименко.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Хмара розповів, скільки часу Україні ще потрібно для перемоги: «Вони ж за хаос, хай їх з’їдає».

Популярні новини зараз

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про хворобу і симптоми: американський військовий розповів, які прийоми відволікають нас від війни.