Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Людина без нашої підготовки – це те, що було у бригаді, де ми працювали, вона готувалася без нашої підготовки, проходила курси, їздила в поля, з 20 патронів 2 влучних постріли, після нашої підготовки попадають 12-13 разів», - зазначає Олександр Хмара.

Як розповідає інструктор, у них не просто вчать стрільбі, вона ділиться на стрільбу динамічну, прицільну, з незручного положення, з-за укриття. Тобто, констатує гість програми, ці 5 днів підготовки з ранку до ночі вони займаються не абичим, це не тир, куди просто приходять постріляти, стріляти – це ще як ходити, як бачити.

«Це не про покращився фактор, що він стоїть статично і цілиться, вистріл, бам-бам. Це як він підійшов, як він динамічно накидав, як він до укриття дібрався, як він в укритті відпрацював, як він переніс зброї зробив в укриття, як він заміну зробив швидко, як другий його підстрахував, прикрив, як під прикриттям попрацював, як відповз, чи зробив заміну магазина, чи якусь проблему владнав. Тобто це набір практичних дій», - пояснив Олександр Хмара.

За словами інструктора, насправді 5 днів такої навіть інтенсивної і різноманітної підготовки замало для бійця, але також йде і самостійна робота. Як зазначає гість програми, вони готують і сержантів, і інструкторів, і особовий склад.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, хто в Україні може розібратися із корупцією.

Також Знай.ua писав про те, що Хмара розповів, чому він боїться воювати.