Про це він розповів на своєму каналі.

««CNN» показав репортаж про вкрадених українських дітей. І там, звичайно ж, згадали, що путін за це вже у розшуку, львова-бєлова за це у розшуку. Там показали автобус, показали людей, які крадуть дітей. Там виступали експерти, які займалися поверненням дітей в інших зонах воєнних конфліктів», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, експерти заявили, що під час повернення українських дітей додому ми можемо зіткнутися із деякими проблемами. Зокрема, як зазначив Михайло Шейтельман, якщо дитини немає кілька років, то потім доводиться проводити ДНК-тести, щоб визначити, це та людина чи ні.

«Буде складно знайти та визначити, де вони та хто вони. І я коли дивився на ці автобуси, де сидів водій, якісь жінки, які заводили туди дітей, я розумів, що вони всі ж спільники, вони всі співучасники. Скільки у путіна спільників у цьому питанні? Це не 5 людей і навіть не тисяча», – заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Хмара розповів, як стрес через війну сьогодні впливає на українців: «До війни я не бачив, як шахеди літають».

Популярні новини зараз

Заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся з попередженням — зробіть це негайно

Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко розповів про глухий кут у війні: «Один і той самий факт має дві протилежні інтерпретації».