Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, сьогодні наші депутати умудряються витрачати шалені гроші незрозуміло на що, а водночас Арахамія заявляє, що 60 копійок у кожній гривні – це не українські гроші, а те, що надають нам наші партнери. Тим не менш, констатує він, ніхто чомусь не каже, скільки грошей витрачають на бруківку, скільки грошей витрачають на каналізацію, а це 85 мільйонів у якомусь селі.

«Це потрібно, але не зараз. Я вважаю, що сьогодні потрібно побудувати нашим героям кладовища, от чого у нас немає. Щоб ви зрозуміли, люди кожного дня у рефрижераторах тримають своїх героїв, не можуть поховати, тому що немає місця, де це зробити. От що потрібно зробити», - пояснює Георгій Біркадзе.

Зараз же, стверджує він, влада починає розуміти, що потрібно щось міняти, що потрібно просто прибрати цих корумпованих людей, не професійних, які не вважають, що вони щось винні суспільству, людям, які за них голосували. Також експерт зазначає, що найближчим часом в Україні обов’язково будуть вибори, хто би що не казав, хай навіть Руслан Стефанчук запевнив, що це можливо тільки після закінчення війни.

«Восени будуть відбуватися дуже серйозні події не тільки у нас, а також і у російській федерації. Тому, коли Стефанчук каже, що вибори будуть тільки після закінчення війни, значить, залишилося небагато часу. І я впевнений, що закінчиться війна тільки перемогою, я вірю нашим бійцям, нашим ЗСУ, я дійсно вірю, що це єдине, що у нас є», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Краєв повідомив, що саміт у Саудівській Аравії – це підготовка до Генасамблеї НАТО у вересні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, навіщо росія пригрожує провокаціями на кордонах із ЄС.