Про це він розповів на своєму каналі.

«Частина вагнерівців, невелика група зі 100 людей висунулась у бік Сувальського коридору. Про це повідомили західні медіа, ґрунтуючись на даних розвідки. Ну 100 людей – це таке, але їх зараз у Білорусі від 3 до 5 тисяч. Чи їх якимось чином будуть використовувати для провокацій? Звичайно, будуть», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, про те, що вагнерівці можуть влаштувати провокацію, навіть ненароком якось сказав Лукашенко, коли заявив, що вони рвуться «на екскурсію» до Варшави чи Жешува. Як зазначив Борис Тизенгаузен, також про те, що з Білорусі готується провокація, свідчить ситуація, коли два білоруські вертольоти зайшли в повітряний простір Польщі.

І це був іспит, це була перевірка на міцність, на те, як відреагує Альянс. Таким чином, перевіривши на міцність НАТО, розуміючи, що реакції ніякої не було, може бути прийняте рішення цих вагнерівців ще якось використати», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, навіщо росія пригрожує провокаціями на кордонах з ЄС: «Це гра».

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що в кремлі озвучили головну ціль війни: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого намагається досягти путін.