Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я розумію, у НАЗК працює 500 людей, і перевірити сотні тисяч неможливо. Але я вважаю, що обов’язково потрібно всіх депутатів, ключових фігур у воєнкомах перевіряти, саме тих, які можуть на щось впливати. Перевіряти бабцю, яка прибирає у воєнкоматі – це цирк, тому я вважаю, що потрібно скласти перелік цих людей, обов’язково їх перевірити і притягнути до відповідальності», - пояснює Георгій Біркадзе.

За словами експерта, він як людина, яка дійсно дуже хоче змінити нашу країну, бути їй корисним і попасти колись у Верховну Раду, обов’язково вніс би законопроєкт, який посилює покарання за розкрадання державних коштів. Принагідно він згадує, що в США все інакше, там, якщо ти крадеш у держави, ти маєш зовсім інший термін і відповідальність, ти втрачає узагалі все, тому там корупція, хоч і є, але зовсім в інших масштабах.

«Військові – це все, що у нас є, але вважаю також, що військові є і корупціонерами. Послухайте, а що, у поліції немає корупціонерів? Скільки разів я чув історії, коли полісмени грабували і вбивали. Нам потрібно, щоб працювала система, а зараз йдеться про 11 воєнкомів, це смішно, це ні про що. Нам потрібно, щоб люди, які йдуть до посади воєнкомів, розуміли, куди вони йдуть і що будуть там робити, а не прийти туди і продавати якісь білети за 5 тисяч доларів, щоб відмазати хлопців від армії», - підкреслює Георгій Біркадзе.

За словами експерта, нам потрібно сьогодні зрозуміти, що ми самі будуємо власне майбутнє. Також, переконаний він, потрібно змінити законодавство, аби воєнкоми, які займаються корупцією, отримували обов’язково покарання на все життя, і, сідаючи за ґрати, розуміли, що вони втрачають все, от тоді вони будуть думати.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, як влаштований арабський світ.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, коли влада повністю прибере корумпованих депутатів.