Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Якщо ми не будемо бити по території російської федерації, знищувати їхню економіку, їхню промисловість, нафтопереробні заводи, війна може тривати роками і не відомо, чим закінчиться. Коли ми починаємо знищувати інфраструктуру на території російської федерації, все починає йти по зворотному колу», - повідомив Тарас Загородній.

За словами політичного аналітика, що більше ми будемо бити по території російської федерації, то менше у росіян буде можливостей втримувати свої позиції в Україні. Як зазначив Тарас Загородній, наприклад, коли Україні надали HIMARS, ситуація на фронті різко змінилася.

«А тепер уявіть, що на 200, 300, 500 чи 600 кілометрів залітає це вглиб російської федерації. Будуть знищуватися заводи, знищуватися нафтопереробні підприємства, знищуватися летовища, з яких вони (росіяни – Ред.) можуть злітати. Це все затрудняє їм логістику», - заявив Тарас Загородній.

Як писав раніше Знай.ua, у кремлі озвучили головну ціль війни: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого намагається досягти путін.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів про контрнаступ ЗСУ на Півдні: як подолати мінні поля на окупованих територіях.