Про це він розповів на своєму каналі.

«Президент ОАЕ запропонував зустрітися путіну із Зеленським на саміті у Дубаї 30 листопада. Але президент ОАЕ забув про один нюанс, що він підписав Римський статут, тому, якщо путін приїде туди на переговори, то вирушить звідти прямо до Гааги відбувати свій термін», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, переговори неможливі між Зеленським та путіним не лише через Гаагу, а ще й тому, що є якісь моральні зобов'язання. Як зазначив Михайло Шейтельман, після всього, що путін зробив з Україною, з ним уже неможливо вести переговори.

«Я багато разів казав, що Зеленський ніколи не зустрінеться із путіним. А якщо зустріч президентів росії та України колись і відбудеться, то лише на горизонті десятиліть. Тобто її не буде цього року чи наступного. Звичайно, війна закінчиться раніше, але вона не повинна закінчуватись зустріччю президентів», - заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, у кремлі озвучили головну ціль війни: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого намагається досягти путін.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Тарас Загородній пояснив, чому Україна має бити по території рф: «Війна може тривати роками».