Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

- Дуже багато було нарікань, що такий дорогий тризуб встановили на Батьківщині-матері. Але це найвища точка Києва, колись на цьому місці був храм Лади, а Лада є прототипом жіночої енергії, встановили тризуб, символ Шиви. Мені здається, що так воно і мало бути, але ще 30 років тому.

Насправді невідомо, чиє це було святилище, тому що, знову ж таки, наскільки відомо, археологічних розкопок там не було, і стверджувати напевно, що там було святилище Лади чи ще щось, ні, я ніколи про це не говорю зі 100% достовірністю.

Я вважаю, що це позитивно. Найпростіше зламати все, що можна зламати, а потім що? Почнемо з того, що вона там не повинна була стояти, але уже так склалося, що там уже ця Батьківщина-мати стоїть, і склалося так, що вона зараз стала певним символом.

Батьківщину-мати збудували із певною метою, але зараз вона стала Афіною-Палладою, грізною богинею, як вишикуване до бою військо, захисницею міста, Афіною-Палладою, яку зображували зі щитом, зі зброєю, зі списом, вона вважалася захисницею міст.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

І зараз, коли на щит нашої Батьківщини-матері піднявся тризуб, вона стала захисницею міста у символічному сенсі, у символічному вимірі. Якщо ми наділимо її таким сенсом, воно так і буде, тому що насправді символи сенсами наділяємо ми.

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков повідомив, що українські військові тиснуть на оборону росіян на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи можлива зустріч Зеленського з путіним.