Про це він розповів на своєму каналі.

«Байден захотів зустрітися з Кім Чен Ином. Як пишуть американські видання, зустріч відбудеться без будь-яких попередніх умов. Вже була зустріч у 2019 році Дональда Трампа з Кім Чен Ином на нейтральній території. Але ще тоді навіть уявити було неможливо, що Байден проявить таку ініціативу», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, у Вашингтоні розуміють, що не можна ставити паркан між США та такими країнами, як, наприклад, Іран чи Північна Корея. Як зазначив Дмитро Співак, щоб не допустити негативних сценаріїв, навіть із такими країнами треба намагатися про щось говорити.

«Американська дипломатія є потужною. І зараз, щоб зупинити зближення Ірану та росії, Америка пішла на деякі домовленості. Американці мають інструментарій для того, щоб просувати свої інтереси», - заявив Дмитро Співак.

Як писав раніше Знай.ua, сказав, що Україна має поступитися територією: політтехнолог Борис Тизенгаузен прокоментував заяву натівського чиновника.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, куди котиться економіка рф: «Китай почне їм допомагати друкувати рублі».