Про це він розповів на своєму каналі.

«Основне завдання світового суспільства, світового співтовариства – це забезпечення непорушності кордонів. Це основний принцип міжнародного права, який має бути забезпечений. І зараз порушення кордонів суверенної незалежної держави має спонукати світове співтовариство застосувати всі методи впливу на терористичну країну», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, увесь світ має зараз докласти максимум зусиль, щоб ліквідувати режим в рф і поновити територіальну цілісність Україну. Як зазначив Святослав Дубина, для цього світ має надати Україні достатню кількість високоточного озброєння.

«Особливо необхідно наголошувати на необхідності передачі ракет середньої дальності, які дозволять вражати носії такого небезпечного озброєння, яке використовується країною-терористом і вбиває мирне населення», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, політолог Віктор Рог розповів про пріоритетне завдання української нації: «Доля на грані двох світів нас тримає вже століттями».

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Віктор Небоженко пояснив, яке головне завдання стоїть перед українською армією після перемоги у війні: «Дуже складна операція».