Про це він розповів на своєму каналі.

«НАТО – дуже розумна організація, яка не хоче залежати від одного постачальника, тому вони розміщують замовлення на різні види озброєння зі схожим характеристиками в різних виробників. У нас є ракети, якими ми успішно користуємося, - британська Storm Shadow і французька SCALP», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, якщо говорити про ракети Taurus, які Німеччина планує передати Україні, то вони мають майже точно такі ж характеристики, що й ракети Storm Shadow і SCALP. Як зазначив Олександр Кочетков, трохи відрізняється довжина ракети, але дальність польоту і бойове навантаження точно такі ж.

«І всі інші характеристики абсолютно тотожні. І ці ракети можна запускати саме з тих бомбардувальників, які в нас є. І тут йдеться не про те, що ми з ракетами Taurus отримуємо щось нове. Просто у нас того, що потрібно, стає дещо більше», - заявив Олександр Кочетков.

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, як світ може ліквідувати терористичний режим в рф і відновити територіальну цілісність України.

Популярні новини зараз

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський пояснив, що може гарантувати українцям безпеку: «Не протиповітряна оборона».