Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давай подивимося ситуацію за Бердянськ. Що чекає цієї осені Бердянськ? Чи звільнять Бердянськ цієї осені?

Тяжко ще, поки що ні, восени – ні. Десятка жезлів падає.

А чи вгатимо ми по окупантах у Бердянську? Чи зможемо ми їх там послабити? Бердянськ вони використовують для того, щоб поповнювати своїх військових мобілізованими. І з Бердянську, і з Маріуполя валять постійно.

Я вже дивилася ситуацію у Бердянську і чітко показало, що там дуже багато місць, де полонених тримають. Потім інтерв’юер на мене подивилася і сказала, що там виловлюють людей і кидають їх у каталажку. Я не знала про це. І показало, що там прямо дуже багато місць, де їх тримають, прямо дуже багато, божевільно.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Чи будуть обстріли Бердянська? Не сумнівайтеся, по-перше, дрони показує, Двійка пентаклів – це дрони. Куди? Ієрофант падає, Четвірка жезлів і Десятка мечів, Суд. Це місця, де воєнні бази, до того ж, там, де є головнокомандувач російської армії.

Дуже класна новина була з Енергодару, коли наш дрончик приземлився якраз на місці, де збиралася поліція і окупанти, які обіймають керівні посади, і ми гарно по них вгатили. Що взагалі чекає окупантів в Енергодарі цієї осені?

Там же станція знаходиться. Знову почнуться залякування восени щодо станції. І показує Помірність, Туз мечів падає. Мені здається, що знову будуть якісь новини, що витікає якась рідина зі станції, знову будуть новини розганятися.

Не бачу тут нічого такого поки, але з 15 вересня ми дуже сильно будемо звертати увагу на Запорізький напрямок. Мені здається, якось фокус уваги перейде туди повністю.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, чи готує кадиров бунт проти путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла про звільнення Енергодару.