Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, загибель пригожина абсолютно чітко міняє стабільність і баланс сил у відносинах федеральних військ, які репрезентують Міноборони рф, росгвардія і так званих пвк, передусім «вагнер». Загибель пригожина, очевидно, констатує він, спровокує реакцію з боку «вагнера».

«Повідомляли, що дійсно офіцери «вагнера» застосовують так званий план на випадок смерті пригожина, потенційно він може включати більше дестабілізацію всередині росії, можливо, прямий або непрямий конфлікт із федеральними військами. Нам залишається тільки гадати, що є в цьому плані, тому що досі значна частина капіталу «вагнера», сили і засобів знаходиться на території білорусі», - розповідає Олександр Краєв.

На його думку, вагнерівці не зможуть повторити успіх першого так званого маршу справедливості, як пригожин називав свою невдалу акцію з походом на москву. Як пояснює експерт, на той момент вагнер» був майже учетверо сильнішим у кількісному складі, «вагнер» мав важке озброєння, яке після цього маршу передали росгвардії, і «вагнер» мав набагато більшу підтримку навіть всередині Міноборони, згадаємо, що суровікін був якраз частиною цієї змови.

«Тому цього разу подібний марш може і не вдатися суто через брак коштів, сил, засобів і особового складу. Проте, ми знаємо, що «вагнер», особливо його спецназ, є абсолютними спеціалістами у провокативних, диверсійних і саботажних акціях. Тому так чи інакше, але така загроза досі залишається, а нам із того лише радість», - підсумовує Олександр Краєв.

Популярні новини зараз

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олійник-Дьомочко розповіла, чи причетна росія до перевороту у Нігері.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, як помер пригожин.