Про це він розповів на своєму каналі.

«Другий рік іде війна за незалежність нашої держави, за незалежність життя в цій країні, за суверенність, за суб'єктність цієї держави. Вчора був День прапора, сьогодні – День Незалежності, і інакше це все сприймається», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, всім і в Україні, і у світі вже стало зрозуміло, за що ведуть таку боротьбу українці: за свободу, незалежність та конкурентність. Як зазначив Дмитро Співак, саме за це сьогодні і йде битва із зовнішнім ворогом та з усіма зовнішніми загрозами.

«І я дуже хочу, щоб День Незалежності в душі, в серцях, в умах кожного громадянина України з кожним роком набував все більшого і більшого значення, щоб це свято ставало святом кожного», - заявив Дмитро Співак.

Як писав раніше Знай.ua, Микола Томенко вважає 24 серпня також Днем відновлення: «Не лише проголошення Незалежності України».

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово"

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах пояснив, чому не можна заморозити війну в Україні: «Ти або виграєш, або програєш».