Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«У світі є 3 найголовніші речі: свобода людини, незалежність, безпека, - це речі, які неможливо розділити. Коли нам кажуть, що неможливо людей повернути до країни, це неправда, я вас запевняю. Перше – знизьте корупцію, тобто повинна бути систематична боротьба з корупцією, а не те, що чиїсь рахунки забрали, ні, корупція має знижуватися, друге – це судова система і безпека», - розповідає Георгій Біркадзе.

На його думку, потрібно забезпечити ці речі і українці, які виїхали закордон через війну, повернуться додому, тому що наша країна має колосальні можливості, найближчим часом вона однозначно буде в Євросоюзі. До того ж, зауважує експерт, ми опинимося в ЄС ще і під час боротьби з корупцією, адже загалом вона є всюди, і в Австрії, і в Угорщині, і в Чехії, а в Італії взагалі 125 мільярдів у тіні.

А зараз же, констатує він, нам потрібно повернути співвітчизників і відбудовувати країну, а для їхнього повернення потрібно забезпечити всі необхідні умови – свободу, незалежність і безпеку. За словами експерта, українці обов’язково повернуться додому, тому що сьогодні нашій державі випадає великий шанс, а після війни світ допоможе нам відбудуватися.

«І кожна адекватна патріотична людина захоче приїхати і закласти цеглину у майбутнє нашої країни. А ті, у кого не буде такого бажання, я вважаю, не повинні повертатися у нашу країну», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, чому у 2008 році Україна не могла вступити в НАТО і ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі пояснив, навіщо Китаю в БРІКС такі ізольовані та підсанкційні країни, як Венесуела та Іран.