Про це він розповів у своєму блозі.

«Українські війська зайшли до Криму. Наші сили спецоперації зайшли до Криму на човнах, кадри ви бачили, знищили 30 російських окупантів, 3 одиниці техніки, підняли український прапор і поплили. Не закріпилися, ви скажете, так, але лиха біда початком. Мені здається, що головним було розпечатати цю штучку, розпечатати цей Крим», - зазначає Михайло Шейтельман.

До цього, нагадує він, путін говорив, що питання щодо Криму закрите, а напад на Крим – це прямо ядерна бомба. Тепер же, констатує експерт, виникають сумніви щодо цих загроз, США можуть не побоюватися, адже ми зайшли в Крим і жодної ядерної бомби не прилетіло.

Як стверджує політтехнолог, ця українська спецоперація розвіяла міф про закритість питання Криму, а цей міф торкався навіть українців. Зокрема, згадує він, у 2018 році у Києві проводили фокус-групи, де значна частина опитаних говорила, що Крим повернути не вдасться, бо путін так сказав. Нині ж, переконаний експерт, ніхто так не вважає, лише 5% готові поступатися територією росіянам, тобто 95% вірять у те, що Крим повернуть.

«І сили спецоперацій ніби відкрили цю сторінку. Зауважте, торік 9 серпня ми перевернули першу сторінку книги під назвою «Звільнення Криму», коли підірвали аеродром, пам'ятаєте, були масові вибухи і люди бігли з Криму з криками, як там було все душевно. А тепер у День Незалежності перегорнуто другу сторінку, українські війська фізично зайшли до Криму. Третя сторінка буде, коли вони зайдуть і там залишаться», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Краєв розповів, чи влаштують вагнерівці другий марш справедливості на москву.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі пояснив, навіщо Китаю в БРІКС такі ізольовані та підсанкційні країни, як Венесуела та Іран.