Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«У тому й полягає вся біда України, що немає зворотного зв’язку, немає інструментів впливу від суспільства до влади. Тобто ми нічого не можемо зробити, от суспільство нічого не може зробити ані з цими закупівлями, ані з діями наших депутатів. Ми нічого не можемо зробити, окрім як раз на 5 років обрати і все, більше жодного впливу український народ на владу не має», - пояснює Павло Себастьянович.

А винен у цьому, переконаний він, той, хто узурпував владу. Як розповідає гість програми, от у нас є популяція, яка називається український народ, а чи буде вона успішна чи буде вона жити у добробуті, залежить від того, у яких умовах вона живе. Умови, додає він, це закони, які пише Верховна Рада, укази, які створює президент, постанови, які розробляє Кабінет Міністрів.

Тобто, констатує експерт, усе, що робить влада, це формування умов, у яких живе український народ. Зрозуміло, констатує він, якщо пенсія – 2000 гривень, а зарплатня судді – 300 тисяч гривень, то ця популяція і далі буде зменшуватися, люди будуть їхати звідси.

«Влада – це люди, які взяли на себе відповідальність за добробут всієї популяції, всіх цих людей, які тут живуть, і вони створюють умови. Але, на жаль, люди, які туди потрапляють, зацікавлені виеключно в особистому збагаченні», - підкреслює Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Краєв розповів, на що перетворюється сьогодні БРІКС.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві підписали меморандум про створення трибуналу для керівництва рф.