Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Якщо брати за зовнішніми ознаками, то є люди, які вже протягом 5-10 років критикують владу, щось пропонують своє, кажуть, що це не правильно, так не можна робити, пропонують якісь зміни до Конституції, пропонують освітню реформу, пропонують суддівську реформу, тобто по-іншому. Потрібно все по-іншому зробити», - розповідає Павло Себастьянович.

Тобто, пояснює він, є люди, які пропонують, щоб самі українці брали участь в управлінні державою. За словами експерта, нам потрібно зробити так, щоб кожен українець у своїй громаді вирішував, як витрачати гроші, тобто вони будуть обирати прокурора, суддю, шерифа, слідкувати за ними, і будуть встановлювати їм зарплатню.

«Тобто люди будуть вирішувати, скільки повинен отримувати суддя, тобто не може такого бути, щоби пенсіонер отримував 2 тисячі гривень, а суддя – 300 тисяч. Такого ніде немає, ані у Польщі, ані у Сполучених Штатах», - пояснює Павло Себастьянович.

За словами гостя програми, у всіх розвинених країнах є сітка, де різниця між найменшим і найбільшим доходом в бюджетній сфері обмежена у 6-7 разів, у США – у 10 разів. Тобто, констатує він, не може такого бути, щоби пенсіонер чи соціальна допомога була такого рівня, а президент отримував більше, ніж у 10 разів.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович пояснив, хто не дає Україні розвиватися – влада чи народ.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, який сюрприз чекає путіна під час виборів наступного року.