Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Зараз я не бачу її кінця, тому я і наполягаю на тому, що потрібно терміново будувати військово- промисловий комплекс. Його в Україні немає, а гроші є, тобто ресурсу багато, а озброєння немає. Так не можна жити поряд із росією, це потрібно зробити першим кроком», - зазначає Павло Себастьянович.

Також він вважає, що Україні потрібні вибори, потрібна зміна еліт, тому що ті люди, які при владі зараз, не зможуть уже зробити нічого нового, наші міністри не можуть зробити економічне диво, не можуть створити нормальне забезпечення армії, ці люди повинні йти.

А щодо мобілізації, міркує гість програми, то її треба було взагалі вибудовувати іншим шляхом. На його думку у будь-якій громаді у будь-якому районі потрібно було поряд із будь-яким полігоном створювати добровільне навчання людей. Тобто, констатує експерт, треба було, щоб люди самі приходили, вчилися користувалися зброєю, керувати дронами, стріляти із гранатометів, тобто щоб люди побачили, що це таке.

«Просто відкрити полігони і сказати: «Друзі, у цю неділю з 9:00 по 13:00 безкоштовно стріляємо з автоматів. Всі, хто хочуть». І так створювати спільноти у громадах, які люблять цим займатися. А також там будуть, звичайно, фронтовики, які вже повернулися, поранені, вони будуть навчати, це медична підготовка та інше. Тобто потрібна добровільно створювати такі спільноти», - пояснює Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, хто в Україні має займатися корупційними справами.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович розповів, звідки ростуть ноги у корупції.