Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, звісно, ми вдячну Ліндсі Грему за його візит до Києва, але варто зауважити, що свою заяву про вибори в Україні він робив у бомбосховищі, тому що у цей час у нас була повітряна тривога. Можливо, міркує він, конгресмен натякав на те, щоб ми домовлялися з окупантами і заморожували конфлікт. Тим не менш, підкреслює експерт, ніхто не відчуває цю війну так, як відчуваємо ми, і нам вирішувати щодо виборів.

«Тому у мене питання, яким чином ми можемо сьогодні забезпечити вибори нашим людям, яких 8 мільйонів закордоном? Як вони будуть голосувати? І ще більше питання щодо того, як будуть голосувати герої, які сьогодні захищають нашу країну? Як вони це будуть у бліндажах це робити?», - запитує Георгій Біркадзе.

На думку експерта, якщо вже на то пішло, то Ліндсі Грем міг би відправити суто від себе сотню американців, які могли би 3 дні посидіти в наших окопах на передку, а наші герої за цей час би проголосували. Тим не менш, констатує він, ніхто не приїде, тому не варто взагалі було робити цю заяву про вибори.

«Я вважаю, що вибори потрібні, але потрібно все продумати. Може, треба продумати, щоби вибори відбувалися 3 дні, наприклад, або якимось чином, щоби все було захищено. Послухайте, пане конгресмене, дайте нам Patriot, щоб у нас було захищене небо, дайте нам зброю, а потім ми проведемо дуже швидко вибори, я вас запевняю. Дайте нам зброю – і найближчим часом ви побачите вибори», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович пояснив, що сьогодні в Україні є люди, які готові змінити освітню систему, судову гілку влади, Конституцію.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто в Україні має займатися корупційними справами.