Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Стало відомо, що нам дали дозвіл бити по військових об’єктах на території півострова Крим. Це й так території України, але вже офіційно наші партнери говорять про те, що ми можемо знищувати ці об’єкти. Про що говорить така гучна заява?

Треба розуміти, що це ж не заява на честь сьогоднішнього дня. Це йшла якась дуже довга підготовка, ми зараз маємо, чим бити. Чи будемо ми бити? Так, будемо бити, це якась суперова активність. Але навіть не про биття тут історія, а саме перемовини, які стоять на порозі. І це одна із умов, які виконують зараз наші союзники.

Про мобілізацію наших ворогів. Вороги тут заявили, що вони збирають 400 мобілізованих. Чи вдасться мобілізувати нове гарматне м’ясо на росії?

Якщо ми беремо загалом, то це довга акція, яка відпрацює. Але саме ця мобілізація буде настільки важкою, ми там будемо бачити і спротив, по Десятці мечів там можуть закінчувати життя самогубством. І взагалі там дуже багато сили, Лицар мечів, це можуть і бунти початися, можуть почати себе захищати. Так що не така легка та мобілізація буде, як вони придумали.

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

2500 гривень для пенсіонерів: як отримати допомогу

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Показати ще

Головне, що вони це знають. І там будуть використовуватися якісь такі методи на рівні «половили», що ніхто не знає, чи він на фронті, такі російські методи доволі цікаві.

А чи змінить ця мобілізація щось усередині росії? Чи додасть це перцю до й так нестабільної ситуації?

Перцю додасть. Я говорила, що осінь для росії так собі, тому що у нас тут і Башти, і Диявол, і Вісімка жезлів, це коли беру зброю і стою Принаймні мініреволюція там має відбутися. Я чекаю чогось глобального, але й ці бунти мають бути.

Як повідомляв Знай.ua, Пасинкова повідомила, що у близькому майбутньому Україну чекають зміни в органах влади.

Також Знай.ua писав про те, що Тиха анонсувала нові удари по москві та іншим російським областям.