Про це він розповів у своєму блозі.

«Президент Зеленський виступав у Київському політехнічному інституті щодо того, що ж буде далі з ветеранами війни. І не тільки з ветеранами війни, ми говоримо і про величезну кількість поранених людей, які втратили кінцівки, яким потрібне безбар'єрне середовище. Хтось без ноги, хтось без двох, а у нас у містах безбар'єрного середовища немає, у більшості міст і більшості місць навіть не пахне жодною безбар'єрністю», - розповідає Михайло Шейтельман.

Тобто, пояснює він, треба, щоб усюди були пандуси, все місто так обладнати, всі державні установи, поліклініки, магазини, бо в нас тепер, на жаль, країна, у якій величезний відсоток населення цього потребує. До того ж, додає експерт, йдеться не лише про бійців, адже поранено величезну кількість цивільних. Зокрема, зазначає він, якщо у Маріуполі 100 тисяч убитих, то скільки там поранених, інвалідів, а ще й по всій лінії фронту, на окупованих територіях?

До того ж, стверджує політтехнолог, йдеться не лише про безбар'єрність, а й про те, що таке Міністерство у справах ветеранів. Принагідно він згадує, як виглядає це міністерство в США, це величезна масштабна будівля, і в нас вона буде найголовнішою після війни.

«Прочитав дослідження нещодавно про те, що хвилює тих, хто воює на фронті. На першому місці серед їхніх тривог те, що, коли вони повернуться, їх забудуть, що держава їх кине. Цього не можна допустити, не можна допустити, щоб це було так, як у росії, хоча б починати з безбар'єрного середовища», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, як провести трансформацію України.

Також Знай.ua писав, що Себастьянович розповів, яку мобілізацію потрібно провести в Україні.