Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, багато в чому нашою незалежністю ми сьогодні завдячуємо президенту, який не втік з Києва 24 лютого, коли почалася повномасштабна війна, якби він тоді втік, то нашої держави сьогодні би вже не було. Водночас він зазначає, що, коли все погано, всі кажуть, що риба гниє з голови, але, коли все добре, про це чомусь забувають.

«Тому я вважаю, що за те, що ми маємо сьогодні нашу країну, треба подякувати президенту, народу України і ЗСУ, всім нашим людям. Ви можете зараз перетасувати це, на перше місце поставити ЗСУ, на друге – народ України, на третє – президента, але всі ці три компоненти спрацювали разом, щоб наша країна була», - пояснює Георгій Біркадзе.

Як зазначає експерт, він дуже гарно ставиться до нашого президента, але так, він теж може помилятися, тільки от немає людей, які не помиляються. А щодо тих людей, журналістів і псевдожурналістів, які кажуть погано про нашого президента, міркує експерт, то хочеться їх зібрати і дати їм по 50 баранів, вони і їх погублять, бо все, що вони вміють – це тільки говорити щось на телебаченні, і більше нічого.

«Коли хтось каже щось про мого президента, якому я дуже вдячний, хай помиє собі рота. І хочу зауважити для деяких людей, що мій президент не втік у Вінницю і не був там 24, 25 і 26 лютого 2022 року», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що сьогодні заважає виборам в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чи призведе мобілізація в рф до бунтів.