Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, ситуація із відставкою Резнікова з посади голови Міноборони має бути прикладом усім іншим, що корупційних скандалів під час війни в міністерствах бути не може. Зокрема, нагадує він, Генпрокуратура висунула Резнікову претензію щодо неякісних продуктових наборів для військових на 430 мільйонів гривень.

«Мені дуже прикро і шкода, що про нашу країну від серця думає дуже мало людей. Так, це наші захисники, але я маю на увазі не простих людей, а керівництво країни, уряд. От в уряді дуже мало таких людей, дуже мало міністрів, які вважають, що потрібно віддавати всю свою душу і сили, які є, своїй країні», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Щодо нового міністра, міркує експерт, то він насправді може й доволі швидко налагодити ситуацію у Міноборони, для цього треба просто віддавати себе людям, працювати заради них, а не думати, як заробити гроші. За його словами, загалом на те, аби тільки в’їхати в ситуацію, треба 5-7 місяців, але буває й швидше.

«Наприклад, беремо пана Камишіна (ред. - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України), який кілька місяців тому прийшов на цю посаду, і я вражений, яких він досягнув результатів. Із того, що я читаю, що там відбувається, що мені розповідають люди, які там працюють, то він дійсно багато чого робить, і він має відношення до Міністерства оборони», - розповідає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, що відбуватиметься в Енергодарі.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, на чому сьогодні тримається Україна.