Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Донецька область, як там будуть справи цього місяця?

Основна енергія – Вісімка мечів, тут дівчина, яку зв’язали по руках і ногах, вона не може рухатися. Це все-таки про те, що знову ж по Донецьку саме така ситуація. Десь, може, і є якісь просування в одному місці, а в іншому підзастрягли. Хоча у нас тема величезних обстрілів. Якщо у Луганську була маленька радість, то тут якась велика радість.

Тут навіть може буде якесь невеличке нарощування звільнених територій, але воно все закінчується Десяткою мечів, тобто глобального результату ми не будемо бачити. Але в нас є карта Світ, яка говорить про те, що ще певний момент ситуація так буде продовжуватися. Це не про цей місяць, що будуть якісь глобальні зміни. Все-таки там усе більш-менш статично. Пересування ми будемо бачити різного роду, дуже великий рух, навіть і хороші звістки, пов’язані з територіями, але глобально все-таки стоїть на місці.

По Запоріжжю. Чи вдасться нам цієї осені взагалі наблизитися до Енергодару і яка там буде ситуація?

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Обов’язково до Енергодару наблизимось. Принаймні будуть якісь дії, проте вони будуть впевнені, тут 100% буде просування. Єдине – я не впевнена, що вирішиться саме, у найближчу пору воно якось лишиться, тому що це питання, які підвисають. Ми будемо бачити і обстріли, ми будемо бачити по Енергодару і якесь максимальне напруження, але воно все-таки закінчиться Двійкою пентаклів, це про те, що ситуація не вирішена, вона ні сюди і ні туди.

Якщо ми подивимося Запоріжжя, то тема по Королеві кубків і Королеві мечів – це те, що до чого дуже довго готувалися, те, що гріє душу, воно буде продовжуватися. Я думаю, що там буде просування, хоча там має відбутися цікава операція по Магу і по Пажу жезлів. Можуть пройти по суші, по нежилим місцям чи місцям, які не можна пройти, бо там піски, і мають зробити якийсь прорив саме там, де не чекають.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, що відбуватиметься в Енергодарі.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чому Захід не поспішає створювати з Україною нові союзи.