Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я дійшов до думки, що вони не хочуть взагалі ніяких розмов, вони хочуть знищити Україну. Добре, наприклад, давайте якимось чином вийдемо на якісь домовленості? Ні, тут інша мета. Коли ти це розумієш, після цього говорити про якісь перемовини… Вони знищують український народ, вважають, що людина, яка любить свою країну, це фашист і нацист, от і все. Тому я вважаю, що потрібен обов’язково тиск від ООН, від них більше всього», - пояснює Георгій Біркадзе.

Водночас він стверджує, що зернова угода ще не похована остаточно, потрібно обов’язково якось домовлятися, інакше – топити російські кораблі, які перевозять агропродукцію, але і готуватися до атаки у відповідь.

З іншого боку, міркує експерт, є ще й інші моменти, де ми не рухаємося, наприклад, це вторинні санкції. Як він зазначає, наступний пакет санкцій проти росії ніяк не введуть, а про вторинні так і не йдеться, натомість потрібно тиснути, аби ні Туреччина, ні Казахстан, ні Індія не мали можливостей допомагати рф. Зокрема, експерт звертає увагу на те, якими темпами зараз почала рости економіка Індії, індуси скуповують майно і вкладають гроші у Європі.

«Потрібно обов’язково включати всі механізми, щоб добити путіна, а це можливо сьогодні робити вторинними санкціями. Але, на жаль, ми бачимо, що санкції пом’якшують, наприклад, для Ірану. І що ми бачимо? Вони постачають шахеди росії, вони не зупинилися», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, що деякі люди сьогодні не хочуть служити у війську, тому що не довіряють державі і не люблять її.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував зустріч Ердогана з путіним.