Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«У цій ситуації дуже важливо, коли ми починаємо її розбирати, аналізувати, розділити дві речі: ті обставини, які були на момент цієї пригоди відомі, і ті обставини, які нам стали відомі пізніше. Наприклад, твердження про те, що чоловік, якого застрелили, був п’яний, на той момент не було відоме», - повідомив Сергій Старенький.

За словами адвоката, обставина того, що цей чоловік був за кермом автомобіля на момент сутички біля цієї машини, не була відома. Як зазначив Сергій Старенький, ці всі факти стали відомі пізніше, коли вже почали проводити перевірки.

«Тобто для оцінки дій, які вчинив цей поліцейський стосовно чоловіка, важливо те, що було відомо саме на той момент, коли він вчинив ці дії», - заявив Сергій Старенький.

Як писав раніше Знай.ua, українець хотів заробити на картоплі, віддавши 31 тисячу доларів, але не побачив ні грошей, ні овочів: «Постачання ось-ось відбудеться».

Популярні новини зараз

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово"

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що українка відсудила чималу суму грошей за загризеного собаку, хоча винуватець проти: він був «дуже зайнятий».