Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давайте поговоримо про F-16. Є такі чутки, що літаки F-16 будуть вже цієї зими, а це може значно покращити ситуацію із захистом наших територій. Чи правда, що нам дадуть літаки швидше, ніж ми очікуємо?

Так, однозначно так. Подивіться, тут усе готове. Тут готові й літаки, тобто є, навіть пілоти готові. Кажуть, що вони навчаються, але вони насправді вже готові, вони готові літати. Дайте тільки відмашку, щоб вони полетіли, все. Це якось несподівано станеться, буде.

Якщо говорити про повернення територій, то зараз на чому сконцентрована увага буде цієї осені – на Херсонщині, Криму, Запоріжжі чи Донецькій області?

Кінцевою метою є повернення всіх територій. Навіть карта Перемоги тут випадає. Тут є план, досить чіткий план, як діяти. Знову ж таки, це не стандартна ситуація, не те, як звикли вести війну, ну, ми бачимо, як наші хлопці ведуть, тут і розум, і логіка, і хитрість, і багато іншого. Тут головний, важливий етап – це вихід до води, це ключ до успіху решти, того, що відбуватиметься потім.

Популярні новини зараз

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Показати ще

Чого чекати у вересні на Донецькому напрямку та якою буде доля Бахмута? Чи чекати нам змін на Бахмутському напрямку?

Тут повільний процес. Як був повільний процес, так і залишається. Десь із якогось боку прорив, ривок все одно ЗСУ робитимуть. Але тут, як я розумію, ривок і повільно, ривок і повільно. Можна було б набагато швидше, швидкий ривок зробити, але потрібна допомога, якої не вистачає дуже нашим хлопцям, якої немає.

Чи можуть громадяни України якось змінити цю ситуацію?

Це тільки вірити, свято вірити ЗСУ та розуміти, що Україна все одно залишається на своїй позиції і все одно вона свої позиції не здасть. Треба думати про майбутнє. Або зараз ми покінчимо з цим, у цей проміжок часу, або потім доведеться воювати нашим дітям, онукам і далі в більш жорстокій війні, коли агресор набереться сил, досвіду, і витягне всі моменти цієї війни.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, що ЗСУ готують на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, коли закінчиться війна.