Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

За словами гості програми, путін має і сильний захист, і когорту лікарів, і багато двійників, тому до дворіччя війни він доживе, але 2027 року в росії щось відбуватиметься. Як вона зазначає, у росії революції відбуваються по сімках, а в Україні, до речі, по четвірках, хоча Майдан у 2024 році нам не потрібен, але це можна відсунути.

«Можна, якщо український уряд ухвалить закони, які налаштовані на покращення прав людей, які тут живуть. Наприклад, якщо вони приберуть корупційні схеми, що миють однією рукою іншу. Треба якось розібратися, бо люди зі зброєю повернуться дуже скоро у такій величезній кількості і з таким невдоволенням, їм страшно, вони переживають, – пояснює Дарина Фрейн.

Також, розмірковує відьма, влада має змінити сьогоднішню риторику, восени мають бути серйозні посадки, ми маємо прибрати всі ключові одіозні постаті, а також припинити розпилювання бюджету на незрозуміло що.

«Можна було вже за ці гроші побудувати реальну величезну захисну баню, яка б захистила всю країну. Якщо, до речі, все, що витратили на барабани, на відмив гуманітарки та на всі ці дороги, стадіони, повернути в оборонну промисловість, можна було б побудувати ще одну ядерну ракету, купол та дрони», - підсумовує Дарина Фрейн.

Популярні новини зараз

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, як імперія розчавила всі національні меншини та регіони у росії.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, коли у ЗСУ будуть F-16.