Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Сьогодні у нас на порядку денному стоїть тема підготовки України до зими, нового опалювального сезону. На календарі вже середина вересня, а це означає, що ми маємо вже бути на 100% готові до майбутнього опалювального сезону і вже маємо закінчуватися останні ремонтні роботи», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, підприємства «Укртеплокомуненерго» заявили, що механізм розрахунків за газ трохи дав збій, і це ускладнює постачання гарячої води до українських міст. Як зазначила Ельвіра Кириленко, нещодавно в Україні почали діяти нові умови постачання природного газу, і механізм начебто офіційно вже почав діяти.

«Але є одна проблема: між комерційними банками та теплокомунальними підприємствами не розроблено та не підписано договори, які забезпечують перерахування коштів. А це може призвести до зупинки закупівлі газу, який потрібний для гарячого водопостачання», - заявила Ельвіра Кириленко.

Як писав раніше Знай.ua, є шанс непогано заощадити: хто може оформити знижку на оплату газу та які є нюанси.

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що українцям порадили, куди потрібно звертатися, якщо є сумніви та питання щодо військової пенсії.