Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи зміниться якось зараз стратегія ворога щодо України з огляду на те, що ми не сідаємо за стіл переговорів? Якщо так, то яким чином? Нам вже обстрілювали критичну інфраструктуру, ДРГ заходять регулярно, це Чернігівщина, Сумщина, Харківщина, є постійні обстріли портових міст. Що ще може вигадати ворог, які ще у нього плани?

Блокування зерна, кораблі, будуть намагатися поставити свої кораблі, тому що вони бояться авіації. І тут їх розіб’ють, фіаско, їхні кораблі слабші, не підготовлені насправді так, як потрібно.

Зараз у кремлі не все спокійно, вони скажено наганяють страху, щоб усі сідали за стіл переговорів. Куди так поспішає росія? Вони говорять, що готові до війни на виснаження, але чи так це насправді?

Я бачу, що виглядає на цей момент так, що Китай допомагав, але сказав скоріше вирішувати питання з війною, тому що довго це не може тривати. І були сподівання на те, що Україна не витримає. От я зараз бачу картинку: росія як гравець у казино, який витратив уже велику суму грошей і намагається ще покласти останнє для того, що раптом зможе відбити і виграти. Вони ризикують економікою країни.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Тобто гравець, який не може зупинитися?

А нема куди зупинятися. І я думаю, що в останній момент у них є план – це зміна влади. Відступний план є – це зміна влади. Кадри ще поки підбираються, але є запасні варіанти, три людини, які вже готуються на посаду.

Найближчим часом вони можуть запустити цей план у дію?

Так, зараз про це якраз розмовляють, але 2025 рік більше, до 2025-ого.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг повідомила, що до кінця цього року ЗСУ деокупують деякі території, а решта – питання переговорів.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, коли у ЗСУ будуть F-16.