Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«2027 рік – це буде перша точка розколу, 2031, 2032 – коли розбіжиться уряд і буде перший поділ на дві частини. Спочатку на дві, а потім кожна частина кришитиметься на мікрореспубліки. Протягом 10 років це буде якась інша держава», - розповідає Дарина Фрейн.

За словами відьми, у неї на сайті є послуга «Постав собі питання у майбутнє», вона вірить у мультивсесвіт, що кожен живе паралельно в різних вікових проміжках, і люди часто запитують, у якій країні вони живуть через 10 років, якщо це росія, то такої країни більше нема, на її місці інші.

«Українські солдати підуть на москву. Хоча кажуть, що цього не буде, але ми захищатимемо свої території, вони підуть туди», - додає Дарина Фрейн.

Щодо України, розповідає гостя програми, то за 10 років у нас над кожним містом буде екокупол, спочатку влада зрозуміє, що так можна захищатися від дронів і бомб, а потім – що так можна регулювати температуру повітря та чистити його. Тобто, констатує вона, буде багато екоініціатив, в Україні буде велике виробництво технологічної зброї, систем захисту, оборони та технології розвитку безсмертя.

Популярні новини зараз

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, коли в Україні та росії будуть революції.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, що росіяни готують нам восени.