Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, зараз в Україні з’являються такі настрої, що у всьому поганому винен саме Зеленський, і в корупції, і в місцевих бюджетах, це зокрема і підтверджують соцопитування. На його думку, це відбувається тому, що у нас досі є клани, а політики починають передвиборні кампанії.

«Вони зараз думають, що обов’язково будуть вибори, про це чутки вже є, і вони так налаштовуються, щоб не пропустити нічого і отримати бали перед виборами, показати, що от, подивіться, наш президент нічого не робить, він відповідає за все», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тим не менш, констатує експерт, коли політики звинувачують Зеленського у корупції, краще хай би подивилися на себе, скільки накрали самі вони, адже є факти, про це говорило ДБР, про всі ці корупційні схеми відомо. Як він підкреслює, на все це свою відповідь дасть український народ, а поки ним намагаються маніпулювати у період до виборів.

«Ще раз хочу сказати, так, дійсно, дуже багато помилок у влади, тому що важко зібрати біля себе людей, які дійсно патріотичні, фахівці, які хочуть працювати, показувати результат, думати за майбутнє, їх дуже мало. Але наш президент дійсно герой, він усе зробив і є сьогодні в історії. Інші не стояли і близько. Тому хочу сказати, що ви критикуйте президента, але робіть це, по-перше, коректно і справедливо», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Графіки відключень будуть не лише світла, а і газу

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що робити із тими, хто підробили справки у ВЛК та МСЕК і втекли від війни.

Також Знай.ua писав про те, що Вдовіченко розповіла, чому ніхто в Радбезі ООН не несе відповідальності за війну.