Про це вона розповіла у програмі «Пульс тижня» з Олексієм Буряченком.

«Думаю, що це питання не зійшло з порядку денного. У Пентагоні створили спеціально комісію, яка буде відслідковувати ефективність використання Україною наданої зброї. Це теж пов’язано з тими публікаціями, корупційними звинуваченнями у бік України, що ми щось кудись не туди діваємо і якось не так використовуємо. Але у нас є із чим прийти і показати ефективність роботи», - зазначає Світлана Кушнір.

Водночас вона зауважує, що фактів розкрадання не було, тому ця комісія радше є відповіддю на американський запит через пропагандистські російські ЗМІ. Як пояснює експертка, американські платники податків з початком виборчих кампаній перетворилися на електоральний ресурс, вони будуть ставити питання про використання грошей з подачі республіканців, вони захочуть відповіді.

А відповіді, стверджує вона, будуть, Зеленському є з чим виступати, навіть той же кейс Коломойського, купа компаній заблокували, всі антикорупційні структури ним зайнялися, ми бачимо шалені гроші, махінації, це все ще має дійти до суду, але цей кейс можна вже показувати.

«До речі, він синхронізується з претензіями американського правосуддя якраз напередодні зустрічі з Байденом. Дивіться, у вас є претензії по відмиванню коштів і в нас є претензії по відмиванню коштів до однієї і тієї ж особи, яку раніше пов’язували з президентом України Володимиром Зеленським. Він показує, що жодного зв’язку як не було, так немає й зараз і точно в майбутньому не буде, людина вже сидить у СІЗО», - підкреслює Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Крамер розповів, що таємний орден підготував для Україні і рф.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому лавров був на G20 в Індії, а Зеленський – ні.