Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Поки судової реформи на горизонті я не бачу взагалі, тому те, що роблять правоохоронці, ДБР, СБУ, затримують таких людей, як шуфрич, це ще мало. Тому що які будуть вироки, ми не розуміємо. Це тільки початок», - зазначає Георгій Біркадзе.

За словами експерта, роботу правоохоронців ми дійсно бачимо, але вироки – ні. До того ж, запитує він, чому ми досі спокійно дивимося на те, що «Київгаз» належить бойку і він це контролює, як ця людина досі є героєм України?

Як зазначає експерт, не тільки в ОПЗЖ були корупціонери, зрадники і колаборанти, це стосується й інших партій. Зокрема, стверджує він, немає різниці між юрченком і шуфричем, між марченком і столаром, вони всі однакові і однаково грабували країну. Як стверджує експерт, всі ці доларові мільярдери мають сьогодні повернути народу України те, що вони у нього забрали, так було би справедливо.

«Я сподіваюся дуже на це, подивимося. В житті більше всього я боюся двох речей: побачити смерть близьких мені людей і розчарування. Я дуже не хотів би розчаруватися в людях, яких поважаю і яких вважаю сьогодні героями нашої країни. Тому сподіваюся, що так буде», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

2500 гривень для пенсіонерів: як отримати допомогу

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вігірінський розповів, чи може Україна розраховувати ядерну програму після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував псевдовибори на окупованих територіях.