Про це він розповів у відеозверненні на YouTube.

Один столичний підприємець з початку повномасштабного вторгнення росіян захищав Київ, боровся з окупантами на підступах до столиці і продовжував боротьбу далі. Окрім військової служби, він мав також приватний бізнес, поки сам підприємець був на фронті, бізнесом займалася його дружина.

«Ми знаходимося на проспекті Перемоги (ред. – на Берестейському проспекті), де ми протягом багатьох років із жінкою торгували косметикою. У той час, коли я виконував свої службові обов'язки, місцеве керівництво (ред. – столиці) демонтувало кіоск і хоче виставити це місце на продаж, через аукціон. На моє звернення до Святошинської районної державної адміністрації, міської держадміністрації надати мені альтернативне місце для торгівлі мені було відмовлено», - повідомляє підприємець.

За словами бійця, місцеві чиновники забрали у нього сімейний бізнес, а разом із цим – засоби існування і можливості допомагати фронті. Як він підкреслює, це ніж у спину нашої обороноздатності.

«Хочу звернутися до міського голови Києва та керівника КМВА, Віталію Володимировичу, Сергію Миколайовичу, прошу Вашої допомоги у наданні мені і таким, як я, підприємцям альтернативного місця для торгівлі. Гадаю, що ми заслужили 20 м² у місті, яке ми обороняли», - заявив військовий.

Популярні новини зараз

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко пояснив, як росія знаходить собі друзів на міжнародній арені.

Також Знай.ua писав про те, що Левусь розповів, якою насправді має бути ООН.