Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Як оформити субсидію, якщо у вас уже є борг із комуналки? Так, це можливо, але є маленький нюанс. Наявність боргів по комуналці не дозволяє оформити повну субсидію, проте існують механізми, які допоможуть оформити знижку на оплату комунальних послуг», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, щоб отримати знижки, необхідно насамперед звернутися до свого постачальника комунальних послуг та укласти з ним договір про реструктуризацію боргу. Згодом, як зазначила Ельвіра Кириленко, вже можна подавати документи на отримання субсидії.

«Якщо ви отримуєте відмову, не засмучуйтесь. Ви можете звернутися з новою заявою, де буде вказано перелік послуг, за якими у вас немає боргів. Тобто ця схема спрацює, якщо ви не повинні за комуналку за всіма параметрами, за всіма пунктами», - заявила Ельвіра Кириленко.

Як писав раніше Знай.ua, енергосистему відновлюватимуть, як Бог дасть: Романенко пояснив, чому українці сидітимуть без світла.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, які питання зараз треба обговорювати: «Є речі, на яких треба було акцентувати увагу».