Про це він розповів на своєму каналі.

«Як Кадиров взагалі прийшов до влади? Прийшов він до влади, звісно ж, завдяки своєму батьку під час Другої чеченської війни. Кремлю тоді вдалося залучити на свій бік одного із найвпливовіших прихильників вільної Ічкерії, а в росії їх тоді називали сепаратистами», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, батько Кадирова у Першій чеченській війні виступав на боці тих, кого в росії називали сепаратистами. Як зазначив Борис Тизенгаузен, вже у Другій чеченській війні він різко почав співпрацювати із кремлем.

«І так сталося, що кремль знайшов аргументи переманити батька Кадирова, адже він тоді був головним муфтієм Чечні, а це колосальний авторитет. І в кремлі зробили таку пропозицію, від якої він не зміг відмовитися», - заявив Борис Тизенгаузен.

Як писав раніше Знай.ua, Микола Томенко пояснив, як росія знаходить собі друзів на міжнародній арені.

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Вчителька англійської мови може сісти до в'язниці на 25 років: грала у відеоігри з дітьми, а потім відправляла непристойні фото

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман нагадав, чому не можна домовлятися з рф: «Демократія, що худне, таке пропонує».