Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як розповідає експерт, коли росіяни окупували Абхазію, звідти виїхало приблизно 380-400 тисяч грузинів, а в їхні доми відразу заїхали вірмени і вони досі там живуть. Так само, додає він, вірмени заїхали у Донецьку та Луганську області після окупації, а зараз до Маріуполя і Криму, вже є такі чутки.

«Не хочу ображати вірмен, як це зараз роблять азербайджанці, що це індуси, вони так кажуть, але я вважаю, що у кожного народу є своя земля, хай вони залишаються кожен у себе. Вірмени хай живуть у себе, а вони приїхали в Абхазію і почали там жити, це було не правильно, російська федерація звільнила звідти всіх грузинів, повбивали десятки тисяч людей, тому я думаю, що кожен заслуговує на своє», - коментує Георгій Біркадзе.

На думку експерта, Вірменія захопила території Азербайджана, а Азербайджан просто зайнявся тим, аби повернути своє, тому він повністю підтримує азербайджанців у цьому рішенні.

«(ред. – успішна операція Азербайджану) це приклад усьому світу, що росія ні на що не здатна, ніяке ОДКБ не працює, вони завжди зраджують. І це ще один плюс у нашу копілочку. Ми побачили країну, яка звільняє свої території, і всі будуть підтримувати нас, будуть говорити, що це можливо, Азербайджан зробив і Україна це зможе зробити», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що звинувачення України щодо держперевороту з боку проросійської грузинської влади – маячня.

Також Знай.ua писав про те, що Єлчуєв розповів, чому Азербайджан розпочав бойові дії у Нагірному Карабаху.