Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

За нової влади вже не буде такого впливу олігархату. Тобто вона тому і буде змінена для того, щоб цей вплив прибрати, якщо не на всі 100%, то хоча б на 80%. І загалом це все буде змінено.

Негідники при владі були і будуть завжди, питання в тому, щоб закон не давав цим негідникам можливості діяти. Розумієте, людина перейнята своїми пристрастями, бажаннями, раптом вона може чимось загорітися або щось захотіти, заради цього бажання вона буде готова зрадити не те, що інтереси країни, а рідну матір. Звичайну людину її бажання все одно ведуть, не він контролює свої бажання і почуття, їй щось у голову запало, вона одержима якоюсь ідеєю, починає робити погані вчинки насамперед по відношенню до себе, що потім негативно відобразиться на її житті, долі, на стражданнях інших людей.

Тому такі люди завжди будуть. Найголовніше, я так розумію, західний світ бореться за те, щоб нова влада створила нові закони і дотримувалася їх для того, щоб у нас верховенство закону дотримувалося.

Закон у нашій країні не поважають і дотримуватися його не бажають. Особливо ті люди, які трішки заробили грошей, купили собі дорогу машину і відчули себе королями на автостраді або у своєму житті, гадають, що грошима можуть підкупити закон. Так у нашій країні вже давно відбувається, просто потрібно зробити це неможливим, але це все залежить від тієї влади, яка кермує.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, чи знищать ЗСУ сухопутний коридор росіян до Криму.

Також Знай.ua писав про те, що ЭVA розповіла про новий етап життя нашої планети.