Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Сьогодні ми вимагаємо від США, щоб вони підтримували Україну, бо у них є цінності, про що вони завжди говорили, про що говорила їхня історія. Але у них є питання до нас: про які цінності ми говоримо, якщо нам надають гроші, а ми їх крадемо? Про які цінності ми хочемо говорити?». – підкреслює Георгій Біркадзе.

На його думку, хто би у нас не був при владі, який би це не був хороший президент, прем’єр-міністр чи депутат, у державі все повинно відбуватися прозоро. І люди, додає він, мають відчувати і знати, що всі антикорупційні органи працюють, вони отримують гроші від США і повинні давати результати.

«Якщо хтось вважає, що США будуть надавати нам гроші, сотні мільярдів доларів, і не будуть це контролювати, то ви дуже помиляєтеся, панове хабарники і корупціонери», - зазначає Георгій Біркадзе.

Сьогодні же, міркує експерт, не можна сказати, що всі ці антикорупційні органи працюють незалежно, на жаль. Хоча, констатує він, працює НАБУ, взяли суддю за хабар, Антикорупційний суд працює, тобто питання є, хоч і не до всіх органів. Тим не менш, підкреслює експерт, вимог США потрібно дотримуватися, якщо ми хочемо їхньої допомоги і надалі.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старенький розповів, що конфліктів на національному ґрунті у в’язницях немає, а от зрадникам і колаборантам сьогодні там непереливки.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як вирішити конфлікт між Польщею та Україною через зерно.