Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Польща. У нас відносини досить важкі. І міністри не зустрічають, і президенти не зустрічаються. Що насправді відбувається, що це за конфлікт?

Загострення є, але воно трошки роздуте, тут карта Ілюзій. Робота сумісна у нас є, вона продовжується. Це я питаю, що зараз відбувається. Так, це таке критичне відношення один до одного, коли один одному виставляють претензії по цій карті. Карта віддалення, ця карта називається «поживемо – побачимо». Але тут ілюзії, тут трохи не так усе, як насправді є. Є загострення, навіть не загострення, а критичне трохи відношення, уже зараз ота гостра фаза пройшла.

Зараз запитаю, що буде на майбутнє. У нас будуть добрі відносини, Польща ніде від нас не дінеться. Карта про підпорчені наші настрої і про новий шлях. Тобто дивіться, відносини у нас налагодяться і співпрацювати з Польщею ми будемо, і ніде ми від Польщі не діваємося. Карта Справедливості, тобто добрі відносини між нами налагодяться, звісно.

Але ж ви розумієте, що кожна країна передусім дбає про себе. Не може Польща передусім дбати про Україну чи Україна передусім про Польщу. Кожен про себе дбає. Звісно, будуть розставлені крапки над «і» і ми порозуміємося. Ми не будемо ворогами.

Популярні новини зараз

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Чи зможемо ми налагодити вивіз нашого зерна, нашої руди? Чи зможемо ми хоч якось встояти?

Однозначно. Карти кажуть, що це вже вирішилося. Оті балачки, які були раніше, що не буде того коридору… Все налагоджується. Справедливість установлюється, є трохи така безпека, прикриття, і певна робота, яка провелася. Все це налагоджується і це працює.

Як повідомляв Знай.ua, Стефан повідомив, що сьогодні у людства є останній шанс взяти на себе відповідальність і рухатися далі.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, куди збираються бити росіяни.