Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, сам він із Донецька, але ніколи не підтримував «рускій мір» і не знає нікого зі своїх колишніх однокласників, які би стали ватниками і перейшли на бік росії. Як зазначає блогер, насправді всі його друзі звідти повиїжджали і сьогодні боряться на боці України за перемогу.

«Я думаю, тут, як і в будь-якій ситуації, все формується залежно від того, чим займається людина. Коли ти займаєшся чимось цікавим, якщо ти спілкуєшся із великою кількістю людей, ти просто не можеш залишитися ватником. Ватник – це завжди дуже вузьку бачення чогось, сформоване совковими міфами, телевізором та якимись плітками», - пояснює Майор Чорнобаєв (Вольнов).

На його думку, найбільше «рускій мір» приваблює недолугих ватників ідеєю триєдинства, що ми один народ, а також звеличенням російської мови як основоположної, адже для багатьох людей мова є базою самоідентифікації. Тобто, констатує пранкер, люди, які спілкуються російською мовою, іноді можуть вважати себе дотичними до росії саме тому, що вони спілкуються російською мовою.

«Але зараз, я думаю, всі побачили величезну різницю між українцями, навіть тими, які спілкуються російською мовою, і росіянами, які також спілкуються російською. Але я не знаю, що у нас є схожого. Якщо подивитися на наші міста, якщо подивитися на наше ставлення до життя, ставлення один до одного, ми взагалі нічого спільного не маємо з ними», - підсумовує Майор Чорнобаєв (Вольнов).

Популярні новини зараз

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Решмеділова пояснила, чому американці сумніваються, що Україна правильно використовує допомогу.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман оцінив результат карабахського конфлікту для України та росії.