Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Найнеприємніша ситуація в Херсонській області. Там така кількість людей, які працюють на росію досі, дуже багато пропаганди та розмов, які там ведуться. Тобто з цього боку ситуація не дуже сприятлива. І чекатимуть на Херсонську область вибухи, руйнування, дуже багато зрадників там.

Яку пораду дає Оракул людям, які перебувають у Херсонській області? Попри все, відновлювати своє житло. Той, хто займеться відновленням свого житла, його збереже. Робіть все, що ви можете, для того, щоб покращити там свої умови та своє життя. Ті, хто звідти не виїхав, і ті, хто там залишилися, безпосередньо займіться вирішенням своїх нагальних проблем і облаштуванням свого житла, у якому ви знаходитесь.

Щодо Запорізької області, ось тут на нас чекають чудові новини. Я не хочу заздалегідь анонсувати, кажуть, скажеш – потім не здійсниться. У вас є якась ідея, ви починаєте щось робити, від радості ділитесь, і тут у результаті кудись іде убік.

Так от, щоб у нас не відбулося таке діагональне знесення, я не хочу докладно розповідати, які відбуватимуться події у Запорізькій області. Але повірте мені, вони будуть дуже вдалі, на Запорізькому напрямку на нас чекає великий успіх.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стелла розповіла, що буде із польсько-українськими відносинами.

Також Знай.ua писав про те, що Стефан розповів, які виклики сьогодні стоять перед кожною людиною.