Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Зараз я намагаюся зробити якомога болісніше їм, тому це має бути дзвіночок, у якому найбільше хтось волав. Я сподіваюсь, що після моїх дзвіночків хтось отримав серцевий напад, інсульт. Я не маю доказів, але дуже на це сподіваюсь. Багато прикольних дзвінків і така кількість, що вибрати щось одне (ред. – найкраще) дуже важко», - розповідає Майор Чорнобаєв.

За словами блогера, у нього є сайт, де кожного дня о 09:10 він публікує новий такий дзвіночок, він зайнявся цим практично з початку повномасштабної війни. Тим не менш, додає гість програми, це не 600 дзвінків, а більше, тому що він не все публікує, не все вдале і не все цікаве, 100% є вже більше 1000 дзвінків, серед яких не було «хороших рускіх».

«Справа в тому, що «хороші рускі» не зможуть відповісти, тому ні. Бо «хорошого руского» у тепловізор не видно», - підкреслює Майор Чорнобаєв.

Тобто, констатує пранкер, він дзвонить не просто за номерами з довідника. Як розповідає блогер, наприклад, на фронті знищують окупанта, наші хлопці находять у нього в телефоні номери матері чи дружини, скидають цю інформацію йому, він телефонує і на сайті з’являється новий дзвіночок.

Популярні новини зараз

За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи може Україна заборонити УПЦ МП.

Також Знай.ua писав про те, що Чорнобаєв пояснив, чому ватників приваблює «рускій мір».