Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«До речі, мені дуже пощастило, один із перших дзвінків росіяни показали у себе по телевізору. Тобто вони мою роботу за мене зробили. Це був один із найперших дзвіночків, де дуже сильно волала якась мамка, вони це показували, що от такі страшні бандерівці», - розповідає Майор Чорнобаєв (Вольнов).

За словами пранкера, спочатку він вважав, що такі от дзвінки родичам військових рф можуть спрацювати, що от вони почують і зрозуміють, що не Вольнов такий страшний, а війна, що похоронка прийде на кожного батька, чоловіка і сина, який воює проти українців.

«Але чомусь усі допускають таку штуку, що ці мамки і дружини проти війни. Хто вам це сказав? З чого ви взяли? Вони головні бенефіціари від цього. Нащо їй той алкаш? Вона може отримати за нього декілька лямів. Той алкаш стільки за все життя не заробить. А зараз вона його відправила, по-перше, здихалась його зі свого життя, по-друге, це гроші. Тобто головні бенефіціари – це путін і російські баби», - пояснює Майор Чорнобаєв (Вольнов).

Як розповідає блогер, у нього є так звані дзвінки колишнім, тобто він телефонує знову тим, із ким уже говорив, і якогось прогресу у розумінні війни не спостерігається зовсім. Тому, стверджує гість програми, росіяни не міняються, із ними не спрацює те, що спрацювало з німцями, коли після Другої світової пройшла денацифікація. Із росіянами, підкреслює він, є тільки один варіант – знищення.

Популярні новини зараз

Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК

Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що на окупованій Херсонщині справи поки що погані, але Запорізький напрямок нас дуже скоро дуже порадує.

Також Знай.ua писав про те, що Чорнобаєв розповів, чи вдасться Україні інтегрувати Крим і Донбас після деокупації.