Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Дуже важлива новина про те, що Іран може передати росії знову балістичні ракети. У жовтні завершується резолюція ООН, яка забороняла Ірану передавати ці ракети, і вже почали активізовуватися на болотах новини, що скоро-скоро вони отримають ракети. Чи продовжить Іран цю резолюцію?

Я все-таки думаю, що ракети будуть, хоча це якесь ніби вікно, яке привідкриється, його дуже швидко зачинять, але саме у цю шпаринку вони встигнуть передати.

А вони вже ї передали і зараз постфактум просто хочуть якось?

Вони готові, вони ще не передали. Нам показують, що якось воно відслідковується. Наскільки я розумію, там серйозно за них взялися якимось чином, і не хочеться їм вляпуватися у цей скандал знову.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Показати ще

Чи дійсно Байден підпише дозвіл на передачу нам далекобійних ракет?

Підпише, тільки це буде затягнуто в часі.

А з чим пов’язано це затягування в часі?

Конкретно з виборами і конкретно, що якась позиція, одна із коаліцій хоче бути більш активною, вони мають на це зважати.

Тобто вони розігрують свій політичний сценарій?

Там своя історія, все йде за якимись їхніми планами. Цікаво, що воно йде за якимось таким сценарію, що одні відтанцювали, а потім іншим дають простір для танців.

Ось ця війна в Конгресі – що насправді відбувається? І чому зараз стало таке питання за кошти? Якщо взяти взагалі бюджет США і ту суму, яку вони виділяють на Україну, стає зрозуміло, що для Америки це крапля в морі. Чому зараз на цій темі почали хайпувати і піаритися? Це росія пропихує своїх людей чи просто загравання з американськими виборцями?

Ні, це внутрішнє. росія тут якби щось робить, тільки мало що вдається. Вони туди вкладають кошти само собою, але дуже мало що йде. А от внутрішні справи, прийшов якийсь момент, коли потрібно розуміти, що чекає завтра, тут такі загравання з виборцями, вони підлаштовуються під різного роду процеси, що там є. Так що я би сказала, що все, що там відбувається, відбувається там про Америку, зараз вони почнуть більше захищати себе, свої позиції.

Як повідомляв Знай.ua, Стелла повідомила, що зараз ситуація зі вступом України в ЄС дуже прискорюється.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг повідомила, що росіяни вже ведуть якісь переговори про здачу Криму.