Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, є люди, які за своє життя заробили не так багато, як Ілон Маск, але які зробили багато для людей. Зокрема, розповідає він, є один чоловік похилого віку, статки якого налічують приблизно 4,7 мільярдів доларів, і зараз він відбудовує зруйнований росіянами Ірпінь за свої гроші.

«Розумієте, коли люди мають стільки грошей, скільки Ілон Маск, це люди з іншої планети, вони не розуміють, що відбувається. По-перше, я не розумію, навіщо йому стільки грошей. Іде війна, замість того, щоб допомогти, приїхати, щось побудувати, щоб назвали на його честь якесь місто, яке знищили, замість підтримати Україну, бути разом із Україною, він пише щось про Зеленського», - підкреслює Георгій Біркадзе.

І у цій ситуації із твітами Ілона Маска, пояснює експерт, йдеться не стільки про Зеленського, скільки про те, що людина публічно ображає нашого президента, лідера нашої країни, завдяки якому ми сьогодні тут. На цьому фоні, переконаний він, Маск просто ніхто. До того ж, додає експерт, виникає питання, а чому це Маск нічого ніколи не писав про путіна.

«Це людина, яка отримала сотні мільйонів, мільярдів доларів при Трампі з бюджету, тому ясно, що він підтримує Трампа. Але мені це дуже неприємно, і ця людина нуль. Я маю на увазі його не як людину, яка створила багато, тут він дійсно молодець і потрібно про це говорити, це не про його інтелект чи IQ, я зараз кажу про його людяність. Я вважаю, що людяності у цієї людини нуль», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують

ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар

Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті

Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Піскун пояснив, що зіпсувало роботу прокуратури і Верховного суду.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи пов’язана затримка допомоги від США із корупцією в Україні.